Friday, November 30, 2007

Лафче

ХипХоп продуцентът очаква бебе от жена, която работи към звукозаписната му компания Mosley Music Group.
Източник твърди, „Те не са двойка, но Тимбаланд е обещал да помага при отглеждането на детето. Той е много развълнуван и подкрепя с всичко майката.”
Бебето се очаква да се роди в края на Ноември, но няма допълнителни подробности.
Говорител на изпълнителя отказа да коментира.
36 годишният Тимбаланд, чието истинско име е Тимъти Моусли (Timothy Mosley) в момента работи по новия албум на Мадона, който се очаква да бъде готов през идната година.


*****************************

Новият клип към песента "Думи" на българската поп и R&B изпълнителка Мария Илиева е поредното родно парче, което се завъртя в класацията World Chart Express на музикалния гигант MTV.
"Думи" е второто видео на певицата, което ще отпразнува своята премиера по MTV след успеха на дуета с Владимир Ампов-Графа "Крадена любов". Песента е от албума "Идвам към теб", а клипът към нея може да бъде видяно по MTV в повторението на класацията на 30 ноември от 18 часа.
Визуализацията е дело на небезизвестния режисьор Валери Милев. Видеото впечатлява със своята уникална "ърбан" визия и специални ефекти, обясняват от екипа на Мария Илиева.

1 comment:

Anonymous said...

оф най-после да се одреда да влезна в сайта :D:D
Изобщо не съм очаквала Тим..с дете,нали той ходеше и в повечето сайтове я наричаха протежето на Тимбарленд,KERY май беше но не съм сигурна де участва в the way l are,за нея.
Ем дано да се спогодат :D:D

2008 All rights reserved
Публикуването на информация е разрешено при изрично цитиране "източник xpose" и приложен линк към сайта. В сайта се дават само линкове (връзки) към качени от трети лица файлове в поддържани от трети лица сървъри. Администратора не носи отговорност за това уредени ли са авторските права върху тях.