Friday, December 21, 2007

Лафче

Роби се връща в Take That?



Слуховете за евентуално завръщане на Роби в бой групата, която го направи известен, плъзнаха след намека на майка му, че той силно желае отново да се присъедини към Take That. Преди дни Роби Уилямс официално се извини на бившия мениджър на групата за поведението си преди години, с което завинаги зарови томахавката на войната. Джейсън Ориндж (единият от бой групата) също подхрани слуха, че Take That отново ще станат петима...






Destiny`s Child отново заедно
Голям крак повлякоха момичетата от Спайс Гърлс" с решението си да се съберат отново след толкова дълга раздяла. Сега трите шоколадови перли Бейонсе Ноулс, Кели Роуланд и Мишел Уилямс или наречени още Destiny`s Child ще повторят подвига на колежките си. Освен че още не са забравили какво е да пеят заедно, трите грации си остават иблизки приятелки и дори имат намерение да празнуват заедно коледните празници.




Кристина Агилера изпадна в паника


Като всяка жена в понапреднала бременност и Кристина Агилера попадна в капана на предродилните страхове. По същата тази причина гласовитата блондинка решила, че ще е добре да си спести родилните мъки и да роди с помощта на цезарово сечение. Запомнете добре датата 10 януари 2008 г., защото за тогава е планирано да се появи на бял свят отрочето на Кристина. Как ще се казва то? Имената, които са най-често спрягани от двамата родители, са Джаксън Джейк и Макс.

2 comments:

Anonymous said...

PLEASE RE-UPLOAD THE "Thriller" Remix CD OF MICHAEL JACKSON. THANKS!!

Anonymous said...

lele super 4e destiny's child se zavra6tat mnogo qko.

2008 All rights reserved
Публикуването на информация е разрешено при изрично цитиране "източник xpose" и приложен линк към сайта. В сайта се дават само линкове (връзки) към качени от трети лица файлове в поддържани от трети лица сървъри. Администратора не носи отговорност за това уредени ли са авторските права върху тях.